Administrar

Vos convidam a participar i a fer comentaris dels posts. Per contactar amb el Club: tramuntanya@gmail.com

SANT BERNAT 2016 _ Matinada 12 juny

tramuntanya | 05 Juny, 2016 08:34

   

 ARREPLEGADA DE GRUPS EXCURSIONISTES DE MALLORCA

 DIUMENGE  12 de JUNY 

SANT BERNAT DE MENTHON

El massís de Randa i el santuari de Cura són el lloc escollit enguany per a la celebració de la festa de Sant Bernat de Menthon, patró dels muntanyencs. Organitzada per la delegació algaidina de l’Obra Cultural Balear i l’Arreplegada de Grups Excursionistes de Mallorca, i amb el suport i patrocini de l’Ajuntament d’Algaida, aquesta trobada anual dels excursionistes mallorquins té com a motiu central la commemoració del setè centenari de la mort de Ramon Llull.

Sortirem a peu de Randa per anar a veure sortir el sol des de dalt del puig de Cura. A continuació, mossèn Pere Orpí oficiarà una missa en honor de Sant Bernat de Menthon. En haver acabat, en “Joan de Randa” (Joan Capellà) ens guiarà per l’empremta de Llull en aquesta “muntanya sagrada”. Finalment, l’Ajuntament d’Algaida convidarà els assistents a una berenada.

Data: 12 de juny de 2016 (matinada de diumenge) 

Hora: 4.45 h (per anar a veure sortir el sol, després berenada)

Lloc: Aparcament de Randa, davant l’església

Com cada any, els grups excursionistes de Mallorca ens reunim per celebrar la festivitat del patró dels excursionistes, Sant Bernat de Menthon, creador del primer grup de rescat de muntanya , ajudat pels seus famosos cans amb botilet. És una tradició que a Mallorca es remunta a 1953 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS